Newbie Store nominerad till Årets modekedja

NewbieStore

Nu är det klart vilka som är nominerade i årets upplaga av Habit  Modegalan. KappAhls framgångsrika butikskedja Newbie Store står som en av finalisterna i kategorin Årets modekedja.

För elfte året i rad arrangeras Habit Modegalan som uppmärksammar personer och företag som under året visat på extraordinära prestationer.

Branschtidningen Habit Sko&Mode, som står bakom galan, vill genom denna uppmärksamma, premiera och stimulera branschen med alla dess aktörer – från designers och leverantörer till butiker.

I år är KappAhls framgångsrika Newbie Store nominerad i kategorin Årets modekedja som bedöms efter kriterier som bland annat koncept, inredning och skyltning, marknadsföring men också ekonomisk tillväxt.

Juryn, som består av professionella och kunniga branschexperter, lägger ner ett omfattande arbete på att läsa och studera de företag och personer som nominerats till galan. Juryn sammanträder tre gånger mellan april och augusti för att diskutera sina åsikter och komma fram till ett gemensamt beslut om vilka tre bidrag som blir årets finalister i respektive kategori, och därefter vilket företag eller person som står som vinnare.

Vinnaren utses på Habit Modegalan på Berns i Stockholm den 16 november.