Make it feel right – tredje avsnittet ute

Nu finns avsnitt tre ute av Make it Feel Right, vår filmserie om hållbar modekonsumtion. Tillsammans med Annika Leone träffar vi Nastaran Kowkabi, modebloggare och body acceptance-inspiratör, samt beteendevetaren Maria Helander som reder ut psykologin bakom vår kroppsuppfattning.

Tillsammans delar Nastaran Kowkabi och Maria Helander med sig av sina råd när det känns hopplöst att passa in i modevärldens smalt strömlinjeformade mall. De hjälper programledaren Annika Leone att landa i några viktiga slutsatser: Det är rätt när det känns rätt. Fokusera på det som är vackert och unikt för just dig. Våga be om hjälp. Bär kläder du känner dig fin i för att boosta självförtroendet. Och sist men inte minst: Lita på magkänslan. Följer vi de här råden blir felköpen färre och känslan – och hållbarheten – bättre.

Make it feel right – tredje hållbarhetsfilmen