KappAhl vann Publishingpriset!

case_kappahl_100.jpgI konkurrens med bland andra Lammhults Design och Electrolux tog KappAhl hem Publishingpriset för sin moderna, magasinsliknande årsredovisning för 2015. 

KappAhls årsredovisning för 2015 varvar traditionella siffror och fakta med redaktionellt innehåll om allt från våra kollektioner till hållbarhet och produktion. Det nya greppet uppskattades av juryn för Publishingpriset, som gav KappAhl priset i kategorin Årsredovisningar börsbolag. Motiveringen lyder: ”För ett informellt språk, stilrent foto och utmärkt repro – luftigt och personligt.”

– Det är en otroligt rolig bekräftelse på att vårt nya grepp föll helt rätt ut. Vår tanke är att göra årsredovisningen attraktiv och läsvärd för fler; relevant men ändå lättöverskådlig och lätt­illgänglig, säger KappAhls kommunikationschef Charlotte Högberg.


OM PUBLISHINGPRISET

Publishingpriset etablerades i början av 1990-talet och är en årlig jurybedömd tävling för kommunikation i form av filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Den premierar ”lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation” och bedömer beroende på produkt sådant som text, layout, bilder, animeringar, ljud, användbarhet, pappersval, regi med mera.

1 Comment

Comments are closed.