Bra som jag är – nu är tygpåsen här!

1530x500_bris

En snygg accessoar med mervärde! Maja Jansson, 12 år från Ljungbyhed, ritade i vintras det vinnande ­bidraget i KappAhls designtävling “Bra som jag är”, och nu har hennes snygga och peppande regnbågsmotiv blivit till tryck på en tygpåse.

För varje såld påse går 20 kronor till organisationer som hjälper barn: i Sverige till Bris, i Norge Kors på halsen, i Finland Mannerheims barnskyddsförbund och i Polen FDN, Fundacja Dzieci Niczyje (The Empowering Children Foundation).

Så – glöm inte att köpa påsen som gör gott på fler plan än det funktionella!

KappAhls designtävling till förmån för hjälporganisationer
Alla är olika men ändå lika mycket värda och alla ska tycka att de är “bra som jag är”. Barn och unga upp till 14 år bjöds i vintras in till en tävling där de fick designa ett motiv som visar vad ”bra som jag är” betyder för just dem. Flera tusen fina motiv på temat skickades in och juryn fastnade till sist för Maja Janssons regnbågsdesign, som nu finns på en tygpåse.
Det här är tredje året KappAhl arrangerar designtävling till förmån för hjälporganisationer. Tidigare år har de vinnande motiven tryckts på t-shirts.

 

Inlagt av Annakarin Thelin.

1 Comment

Comments are closed.