”Hey I like your style” – en ogenerad hyllning till vår kund

Det händer mycket här på KappAhl just nu! Parallellt med ”business as usual” har vi under året jobbat intensivt med att vässa vårt erbjudande.

Nu syns resultatet i allt från uppfräschade butiker, ännu snyggare kläder och från måndag syns det i all våra marknadsföring. Då lanserar vi nya marknadsmaneret ”Hey, I like your style” som är en ogenerad hyllning till våra kunder och deras stil.

Som en del av förberedelserna till vårt förändringsarbete genomfördes KappAhls största kundundersökning någonsin. Undersökningen fokuserade på konsumenters tankar om mode och shopping och har legat till grund för mycket av det som syns i butik nu i höst.

Även när vi sökte formen till vårt nya marknadsmanér använde vi kundundersökningen. Vi beslutade att sätta fokus på tre väninnor mitt i livet – och har med stor omsorg lyckats hitta en fantastisk trio. Dessa tre härliga kvinnor representerar tillsammans den stora spridningen av kunder som handlar på KappAhl. De bor grannar på Ahl-stigen och har blivit goda vänner. Precis som vänner i verkliga livet delar de upplevelser och erfarenheter men har sina egen syn exempelvis mode, trender och shopping: en av tjejerna har ett passionerat intresse, en annan är praktiskt i sitt synsätt, medan den tredje söker oändlig variation.

På måndag träffar du Linda, Isabella och Mona på tv, på nätet och i våra butiker. Du kan då även lyssna på deras egna favoritlistor på Spotify!

Mer av företagsnyheter från KappAhl i september:

KappAhl belönar med nytt kundmagasin  – vi har börjat producera ett modemagasin till våra kundklubbsmedlemmar

Nu satsar KappAhl framåt – mer om vårt nya reklammaner

KappAhl utvecklar för minskad miljöpåverkan – om vårt arbete med att bidra till minskad miljöpåverkan

Lättare att hitta rätt bh – bara på KappAhl – Som första modekedja i världen sorterar vi bh-sortimentet efter kupstorlek i butik.

KappAhl vill se mer hållbart mode i våra garderober – elva miljoner miljöcertifierade plagg sålde vi förra året. Det ska bli ännu fler nästa år!

I september har vi dessutom öppnat tre nya butiker i Sverige och en i Finland:
KappAhl öppnar butik nr 392 i Gottsunda, Uppsala
Efterlängtad premiär: KappAhl öppnar butik nr 391 i Härnösand
KappAhl första modekedjan för kläder i Bäckebol

Inlagt av: Charlotte Högberg