KappAhl har jeans för alla rumpor


 I veckan var det premiär för höstens traditionella jeanskampanj på KappAhl. Över hela stan syns de härliga bilderna på olika modeller och storlekar. Bilderna har väckt uppmärksamhet: både hos dem som uppfattar och gillar budskapet och dem som inte tycker rumpor är för alla.

När jag själv tittar på bilderna ser jag att KappAhl valt att belysa bredden i jeansutbudet med modeller i olika storlekar: KappAhl har något för alla rumpor, liten som stor.

Viktigt är att aldrig tappa respekten för att det ibland finns en hårfin gräns mellan vad som är vackert eller objektifierande, beroende på betraktaren. Vi följer alla åsikter med stort intresse och tar dem naturligtvis med oss i planering för kommande kampanjer.

PS/ Nytt för i höst är att vi breddat vårt jeanssortiment med Denim 1953, en jeanskollektion formad ur vårt snart 60-åriga arbete med design och nära dialog med vår kund om vad som sitter snyggt och skönt över mage, rumpa och lår. /DS

Inlagt av: Charlotte Högberg