Vendela Kirsebom visar KappAhl

Jag sträcker alltid extra på mig när vi får positiv feedback från våra kunder. I veckan har vi bland annat fått beröm för vårt val av modeller. Vill gärna dela med mig av det här mejlet:

Hej,
Jag och många med mig, är så glada över er bikinimodell. Hon är jättesnygg, ser väldigt sund ut och känns som ett bra ansikte utåt för Kappahl. 

Som företag sänder ni ut en positiv signal till unga tjejer och kvinnor som dagligen slåss mot osunda och svåruppnåeliga skönhetsideal. 

Stor eloge till er för att ni står i framkant och på köpet får ert varumärke ökad popularitet, det är jag helt övertygad om.

Tack för detta!
 Med vänlig hälsning/ …

För oss är det viktigt att våra bilder förmedlar att KappAhl är för de många människorna. Vi väljer bilder som visar gemenskap, energi och glädje och vi väljer sunda modeller i olika åldrar, och olika passform.

 När vi i dagarna började visa våra sommarkollektioner är det med norsk-svenska supermodellen, programledaren och skådespelaren Vendela Kirsebom i centrum. Vendela är en bra representant för vår kund: hon är kvinnan mitt i livet med familj och barn.

Vår senaste film går på tv, nätet och storbildsskärmar just nu. Jag tycker den förmedlar gemenskap, glädje och lite bus (vad tycker du?). Den efterlämnar absolut en skön sommarkänsla! (Musiken är av Meja).

Inlagt av: Charlotte Högberg

Alla KappAhls filmer finns samlade på vår YouTube-kanal Design by KappAhl.