KappAhls regnställ får toppbetyg!

KappAhl Kaxs regnkläder får toppbetyg av TestfaktaSom föräldrer är det alltid prioritet att kunna hålla sina små torra och bekväma i leken – på dagis och hemma. Det har KappAhl tagit fasta på, prisvärda funktionsplagg som håller och är bekväma i leken  är en prioriterad del i våra Barnkollektioner. 

Nu har vi fått lön för mödan: I Testfaktas stora test av regnkläder för barn får KappAhls KAXS regnställ toppbetyg. I testet undersöktes kvaliteten hos tolv regnställ och resultaten visar på stora skillnader. Med totalbetyget 4,8 av 5 möjliga och omdömet ”Mycket bra” placerar sig våra regnställ på en andra plats – med god prismarginal till testets vinnare.

I en pressrelease från tidigare idag säger vår Design- och Inköpschef för Barn, Sofia Wallin: – Barn är aktiva och med regnställ på ska de fortfarande kunna röra sig fritt i leken, vi vet att detta ställer höga krav på våra regnställ. – Vi prioriterar att erbjuda föräldrar bra regnkläder för sina barn till bra pris.

Våra regnställ får högsta möjliga betyg (5 av 5) för vattentäthet både före och efter nötning, ett område där man kan se tydliga skillnader i kvalitet, enligt Testfakta. KappAhls regnställ får också högt betyg (4,1 av 5) för rivstyrka, materialets förmåga att stå emot slitningar. Testet visar att KappAhls regnställ är fritt från tungmetaller och ftalater.

     – Vi kommer att fortsätta arbeta på att hålla toppkvalitet på dessa parametrar även i våra kommande kollektioner, avrundar Sofia Wallin.

Läs hela testet här: http://www.testfakta.se/foraldrar_barn/article61948.ece

Läs mer om prisvärd funktion i KappAhls regnkläder här: http://www.kappahl.se/category/estore/artiklar/barn/guider/funktionsguide/kaxs_86128/

Inlagt av Charlotte Högberg