Glöm inte att köpa Majblomma!

I dagarna var det premiär för årets försäljning av Majblomman – en kampanj som KappAhl sedan många år stöttar. I tisdags kom elever från Västerbergsskolan i Mölndal och sålde sina första majblommor här på vårt huvudkontor. Försäljningen gick strålande och precis som tidigare år skänker vi motsvarande summa från försäljningen direkt till Majblomman.

Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation som arbetar för att förbättra barns villkor och bekämpa barnfattigdomen i Sverige. Syftet är att alla barn ska få vara med och dela gemenskapen med sina kamrater i skolan och på fritiden.

Vi på KappAhl jobbar långsiktigt för både människan och miljön. Vi stödjer framför allt organisationer som arbetar för att barn ska få det bättre. Majblomman är en sådan, precis som BRIS, som vi också stödjer.

Var med och bidra du också!

Läs mer om KappAhls sociala engagemang

Inlagt av: Ann-Sofie Pettersson