Störst på byxor!

När GfK Fashion Scope summerar 2011 är KappAhl fortfarande störst på byxor i Sverige. Det är vi stolta över! Genom att ta tillvara kundens önskemål vad gäller komfort och passform har byxor blivit en av våra stora styrkor. Under 2011 sålde vi nära 5 miljoner byxor och har därmed den högsta totala marknadsandelen i Sverige på byxor i alla kategorier, kundgrupper och åldrar.

KappAhls huvudkontor i Mölndal, en dryg mil söder om Göteborg, råder varje arbetsdag full aktivitet. Bland ritbord, provplagg och inspirationsmaterial förbereds KappAhls kommande kollektioner. Här omvandlar våra designers trender till mode för våra många kunder och här skapas ett stort urval av byxor inför varje säsong. Det är en utmaning att tillgodose de många kundernas önskemål men vi har lyckats bra genom att omsorgsfullt ta tillvara på dialogen med vår kund.

Från mötet med kunden vet vi att det kan vara svårt att hitta bra byxor till rätt pris. Avgörande faktorer är känslan av komfort och passform, något våra mönsterkonstruktörer arbetar mycket med – minsta veck och insnitt synas i detalj för att varje byxa ska sitta snyggt och skönt.

Rätt timing är av vikt – en lång process följer innan byxan når butik. Idé och design är viktiga steg precis som inköp av material till rätt pris och kvalitet. Andra viktiga hållpunkter är produktion, frakt och till sist, att erbjuda rätt byxa i butik när kunden behöver den.

Varje dag levererar KappAhl prisvärda byxor, med god kvalitet och passform, till många människor. Arbetet med att förvalta och förnya vårt byxsortiment efter vår kunds önskemål kommer att synas ännu tydligare i butik i höst.

Läs mer om byxans historia här
Mer information om KappAhls modenyheter hittar du på vår hemsida.
Läs pressmeddelandet här

Inlagt av: Ann-Sofie Pettersson