KappAhl lyfter fram BRIS i jul

Julen är på många sätt barnens högtid, men alla barn har det inte så bra som man skulle önska. För många barn är julen en jobbig tid med otrygghet och ensamhet som enda innehåll. KappAhls samarbetar med BRIS för att vi vill bidra till att fler barn ska få någon att prata med när de har det tufft.

Att många barn har det svårt här i Sverige är värt att lyfta fram. Genom att lyfta frågan uppmanar vi var och en som kan och vill att lämna ett bidrag.

BRIS är inte en myndighet, och deras möjlighet att bemanna telefoner, chat och andra kanaler för att vara tillgängliga står i direkt relation till det stöd de får av företag och privatpersoner. Därför är alla bidrag oerhört viktiga!

Läs mer om BRIS! Du kan även skänka en slant till arbetet för barn som har det svårt!

I vår julkampanj skänker KappAhl fem kronor per såld barnpyjamas direkt till Bris. Dessutom presenteras en jultävling där barn kan skicka in teckningar på sin favoritnalle. Nallen Teddybjörnen Fredriksson, som säljs till förmån för Bris, designad och signerad av Lasse Berghagen, kommer att överlämnas till 100 vinnare.

Mer information om KappAhls julkampanj och teckningstävlingen för alla barn finns på vår hemsida.

Inlagd av Charlotte Högberg